Spalnice

DOBRA SPALNICA IMA SVOJ ČAR IN SVOJO MOČ

Oprema spalnice predstavlja precejšen izziv, saj mora biti praktična in trpežna, obenem pa mora biti izdelana tudi z veliko mero posluha za estetsko dimenzijo pohištva. Gre torej za precej težavno nalogo, ki pa smo ji v našem podjetju kos že od leta 1947, kar potrjujejo naše številne zadovoljne stranke, navdušene nad opremo spalnice, ki smo jo izdelali za njih. 

Kako se torej lotiti opremljanja spalnice? Pohištvo, ki spada v vsako spalnico, so seveda omare in postelje, po želji pa lahko dodate še nekatere druge, manj običajne kose pohištva. Spalnice ne smejo biti prenatrpane, saj je zračnost prostora eden ključnih pogojev za zagotavljanje dobrega spanca. Oprema spalnice mora biti zato prilagojena možnostim, ki jih ponuja posamezen prostor. Prav z mislijo na to svojim strankam omogočamo poljubno kombiniranje posameznih elementov, ki predstavljajo osnovno opremo spalnice, ki se bo tako povsem naravno prilegala prostoru in ne bo delovala generično, ampak bo »dihala« skupaj z njim. Svetle barve, ki jih izbiramo pri izdelovanju opreme za spalnico, navidezno še povečajo in »odprejo« prostor, obenem pa zagotavljajo umirjeno okolje, ki vam omogoča, da se povsem sprostite in odpočijete od različnih dražljajev, ki ste jim izpostavljeni vsakodnevno. 

V naši ponudbi boste našli tako klasične kot bolj moderne spalnice, prilagojene sodobnim trendom na področju opreme spalnice. Tudi pri modernih spalnicah pa je ključni material, ki ga uporabljamo, les. V vaš spalni prostor tako vnašamo košček narave, les pa obenem predstavlja tudi izjemno vzdržljiv material, zato vam bo oprema spalnice služila še dolgo časa in opravljala svojo nalogo na najvišjem nivoju. 

Želim ponudbo