Postelje

DOBER POČITEK NA NAŠIH POSTELJAH VAM BO VLIL NOVIH MOČI ZA PRIHAJAJOČ DAN

Moderne postelje, ki vam jih ponujamo, niso moderne zgolj na pogled, ampak so izdelane tudi z upoštevanjem najsodobnejših smernic glede načinov za zagotavljanje optimalne kakovosti spanca, ki odločilno vpliva na vašo produktivnost in dobro počutje. 

Naše moderne postelje so izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki poskrbijo za stabilnost postelje in udobno spanje. Profesionalna izdelava zagotavlja, da so moderne postelje, ki jih boste našli v naši ponudbi, tudi izjemno trpežne oziroma robustne, zato se njihova funkcionalnost in udobnost z leti ne bosta zmanjševali. Površno izdelane postelje se namreč hitro razrahljajo, kar vpliva tudi na kakovost vašega spanca. Moderna postelja je lahko izdelana v različnih barvah, ponujamo pa vam tudi dodatno lakiranje. Domišljeno izdelana vzglavna končnica poskrbi za še zadnjo pika na i in tako za povsem unikatno podobo vaše moderne postelje.  

Okvirji za postelje različnih dimenzij omogočajo, da je določen model moderne postelje primeren tako za mladinske sobe kot za spalnice, torej kot zakonska postelja. Poleg klasičnih okvirjev za enojne postelje (90 x 200 cm) lahko izberete tudi nekoliko širšega, katerega širina znaša 120 centimetrov, zakonske postelje pa so vam na voljo v dimenzijah 160 x 200 cm in 180 x 200 cm. Odločite se lahko tudi z moderne postelje z dvižnim mehanizmom in tako pridobite dodaten prostor za shranjevanje, kar je še posebej praktična izbira v manjših stanovanjih. Tako se na eleganten način izognete prenatrpanosti, obenem pa si zagotovite dovolj funkcionalnega prostora. 

Želim ponudbo