Pohištvo spalnice vpliva na počutje in vzdušje v spalnici

Pohištvo spalnice igra pomembno vlogo pri ustvarjanju prijetnega in sproščujočega ozračja, ki zagotavlja kakovostno spanje in počitek. V tako pestri izbiri, kakršna je danes na trgu, je kar težko najti pravo pohištvo spalnice. Odlično rešitev predstavlja izdelava spalnice po meri, ki se povsem prilagaja posameznikovim željam in potrebam, hkrati pa popolnoma izkoristi dani prostor. Naše pohištvo spalnice po naročilu bo vašo spalnico spremenilo v prostor, v katerem se boste počutili kar najbolje. Sproščeno vzdušje bodo pričarale tople in nežne barve - tako pohištva kot preprog in posteljnine. Pri tem pa ne smemo pozabiti niti na stene v spalnici. Vse bolj priljubljena postaja popolnoma bela spalnica.

Ker se za nakup spalnice ne odločamo ravno vsako leto, mora biti odločitev res dobro pretehtana. Ne nazadnje bomo v tem prostoru preživeli kar nekaj let, zato se ga ne smemo prehitro naveličati. Svetujemo vam, da naj tako postelja kot omara za spalnico izražata vaš značaj- Iz vaše spalnice naj naredita prostor, kjer si boste po napornem delovnem dnevu lahko dobro odpočili, ne glede na to, ali bo prostor pisan ali pa bo to bela spalnica.

Postelja - najpomembnejše pohištvo spalnice  

Najbolj pomembno pohištvo spalnice zagotovo predstavlja postelja. V podjetju Krasoprema d.o.o. se zavedamo, da sta zlasti v manjših spalnicah zelo pomembna funkcionalnost in izkoristek prostora, zato smo razvili več modelov dvižnih postelj in dodatkov, ki se med seboj lahko dopolnjujejo. V stanovanja z omejeno površino bivanja se tako denimo lahko postavi dvižna postelja. Postelja v omari ima dolgo življenjsko dobo, odpiranje in zapiranje je neomejeno. Dvižna postelja s sedežnim delom pa je predvidena za hitro spremembo iz bivalnega v spalni del. Postelja v omari tako nudi dnevni del, ki ima udoben vzmeten sedežni del, pod katerim je zaboj za posteljnino.

Dvižna postelja se v udobno ležišče spremeni zgolj z lahkim potegom police na omari. Nasploh pa dvižna postelja nudi neverjetno funkcionalno izrabo prostora.

Nepogrešljivo pohištvo spalnice – funkcionalna vgradna omara za spalnico

Danes nepogrešljiva je tudi funkcionalna vgradna omara za spalnico z drsnimi vrati, ki lahko v trenutku spremeni videz in koncept vašega bivanja. S številnimi barvnimi kombinaciji korpusa, predalov, polic in robov lahko poudarite lepoto vaše omare za spalnico. Če želite, da bi vaša omara za spalnico dajala vizualni učinek stene v spalnici, pa vam svetujemo zunanjost v umirjenih tonih bele ali bež barve oz. prilagoditev barve stene z barvo omare.

Obiščite našo spletno stran, kjer vas čaka tako pisana kot bela spalnica, preverite pa lahko tudi naše otroške spalnice. Vabljeni.

Želim ponudbo