Otroške spalnice po meri otroka in njegovih potreb

Otroške spalnicePri načrtovanju otroške spalnice se moramo zavedati, da bo otroška soba za dojenčka sčasoma postala mladinska soba za najstnika, zato se pri načrtovanju otroške spalnice po meri osredotočamo na to, da bo oprema v njej praktična in funkcionalna ter bo popolnoma izkoristila dani prostor. Oprema otroške spalnice bo tako rasla z otrokom in njegovimi potrebami.

Otroška soba naj vsebuje dobro ležišče, dovolj shranjevalnega prostora, najpomembneje pa je, da se v njej prepletajo živahne barve, saj otroci ljubijo barve. Živahne barve otroške spalnice se lepo ujemajo z otroško razposajenostjo, zato se bodo otroci v teh barvah izvrstno počutili in bodo z veseljem preživljali otroške dni in noči v svoji sobi. Otroško pohištvo po naročilu naj bo bo poleg pisanih in živahnih barv tudi zanimivih oblik. Pohištvo otroške spalnice naj bo čim bolj praktično in funkcionalno, predvsem pa naj bo uporabno čim dlje, da ga bo mogoče, ko bo prišel čas za ureditev mladinske sobe, preurediti z majhnimi, a ne dragimi posegi.

Moderne spalnice po meri za popolno uresničenje vaših želja  

Spalnica je intimni prostor našega doma, zato je najpomembneje, da se v njej počutimo prijetno. K sproščenemu vzdušju v spalnici najbolj pripomore primerno opremljeno bivalno okolje, ki odraža naš življenjski slog, ob katerem se počutimo sproščeno. Sproščujoče ozračje zagotavlja kakovostno spanje in počitek, ki nam po dolgih delovnih dneh povrne moči.

Glede na to, da je izbira pohištva za spalnico danes vse prej kot enostavna, se je najbolje odločiti za izdelavo spalnice po meri. Na ta način boste v celoti izkoristili dani prostor, obenem pa bo izdelano pohištvo po meri uresničilo vse vaše želje in zahteve. Z izdelavo spalnice po meri boste prišli do vaše sanjske spalnice. Glede na vaš osebni stil se lahko odločite za izdelavo klasične ali moderne spalnice.

Moderna in elegantna postelja predstavlja glavni element moderne spalnice. Praktično nepogrešljivi element moderne spalnice pa predstavljajo tudi minimalistične in funkcionalne vgradne omare za spalnico z drsnimi vrati, ki lahko v trenutku spremenijo videz in koncept vašega bivanja. S številnimi barvnimi kombinaciji korpusa, predalov, polic in robov lahko poudarite lepoto vaše omare za spalnico. Če želite omaro, ki bo dajala vizualni učinek stene, pa vam svetujemo zunanjost v umirjenih tonih bele ali bež barve oz. prilagoditev barve spalnice z barvo omare.

Obiščite našo spletno stran in preverite naše moderne otroške spalnice ter našo ostalo ponudbo pohištva po meri. Vabljeni!

Želim ponudbo