Omare

NAJ NAŠA OMARA NAJDE SVOJ PROSTOR TUDI V VAŠEM DOMU 

Omara za spalnico ni zgolj nepogrešljiv element za shranjevanje oblačil in drugih predmetov, ampak je lahko tudi svojevrstna estetska popestritev prostora. To vsekakor velja za omare za spalnico, ki jih boste našli v naši ponudbi, saj posebno pozornost posvečamo njihovemu dizajnu in premišljeni izbiri barvnih kombinacij. 

Lesene omare za spalnico, kombinirane s svetlimi, pastelnimi barvami so elegantne, obenem pa subtilno živahne in tako prepletajo nekoliko bolj tradicionalne, umirjene pristope pri izdelavi pohištva z modernejšimi, trendovskimi linijami ter z dobršno mero praktičnosti. Poleg tega so lesene omare, ki jih boste našli v naših linijah pohištva za spalnico, prav zaradi izbire kakovostnega, naravnega materiala zračne, kar preprečuje vlažnost in tako zagotavlja svežino oblačil, ki jih boste shranjevali v njih. Omare za spalnico so na voljo v različnih dimenzijah, zato se lahko pri kombiniranju povsem prilagodite velikosti in obliki prostora, ki ga imate na voljo, in tako dosežete »zlato sredino« med praktičnostjo in zračnostjo prostora. 

Še posebej pametna izbira za manjše prostore je omara za spalnico z drsnimi vrati, pri kateri vam ni treba predvideti dodatnega prostora za odpiranje, zato jo lahko postavite skoraj tik ob posteljo. Omare lahko kombinirate tudi z elementi iz naših linij, kjer boste našli tudi kakovostne, domiselno zasnovane in skrbno izdelane postelje, ter tako ustvarite svojevrstno, povsem unikatno spalnico, ki bo predstavljala vaš poseben kotiček, v katerega se boste radi vračali, da v njem poiščete počitek po napornih vsakodnevnih obveznostih. 

Želim ponudbo