Moderna spalnica prinaša veliko udobja in sproščenosti

Moderna spalnica je s svojim sodobnim slogom zasnovana tako, da se v njej počutimo karseda udobno. Sproščujoče ozračje nam zagotavlja kakovostno spanje in zaslužen počitek, ki nam po dolgih delovnih dneh povrne moči. Izbrana oprema spalnice in priljubljena barva bosta ustvarila prostor, kamor se boste zvečer z veseljem zatekli k počitku.

Danes je na voljo pestra izbira pohištva za spalnice, zato se je včasih kar težko odločiti, kakšno bi bilo pravo za nas.  Zato vam v podjetju Krasoprema d.o.o. izdelamo unikatno pohištvo po meri vaših želja in zahtev spalnice. Akcija na vgrajeno pohištvo vam zagotavlja ugoden nakup kakovostne opreme.

Moderna in elegantna postelja predstavlja glavni element moderne spalnice. Ugodno vam jo izdelamo v našem podjetju. Ležišča so položena na posteljni okvir tako, da zunanji robovi niso več ovira pri sedenju. Poleg lepega videza in odprtosti ležišča lahko robovi služijo tudi kot odlagalna polička. Moderna spalnica pa ne bi bila moderna brez minimalistične in funkcionalne vgradne omare.

Moderna spalnica – brez vgradne omare z drsnimi vrati ne gre

Moderna spalnicaMinimalistična in funkcionalna vgradna omara z drsnimi vrati predstavlja najpomembnejši interier, ki bo spalni del vašega domovanja v trenutku spremenila in postavila piko na i dovršenosti bivanja. Moderna spalnica tako ne bo več ostala skrita pred drugimi in jo boste lahko s ponosom pokazali tudi vašim gostom.

Vgradne omare za spalnice je ugodno možno vgraditi praktično kamor koli. Izdelane so v takšnih dimenzijah, da segajo od stropa do tal in do stene do stene. V primeru, da omare ni mogoče vgraditi od stene do stene, pa jo zaključimo s stranicami v prilegajoči se barvi. Notranjost omare je brez hrbtišča, tal in stropa. Tla se izdelajo izključno na željo stranke. Vgradna garderobna omara bo pospravila vso vašo garderobo, da boste v njej vedno našli tisto, kar iščete.

Ugoden nakup spalnice – akcija prinaša ugodne cene

Vam je všeč klasična ali moderna spalnica? Tako klasične kot moderne spalnice boste ugodno dobili v našem salonu. Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro,  po dogovoru tudi v poznejšem popoldanskem času. Dosegljivi smo tudi po telefonu, in sicer na številkah 041 790 049, 041 397 454 ali 031 361 782.

Najdete pa nas tudi na spletu. Na naši spletni strani si lahko ogledate bogat prodajni program za spalnice. Akcija pa bo že tako ugodno ceno spalnice še dodatno znižala.

Ugodne pa niso le naše spalnice, saj akcija po dogovoru lahko velja tudi na opravljeno delo.

Obiščite nas. Ne bo vam žal.

Želim ponudbo