Izdelava pohištva

Izdelava pohištva, ki predstavlja primarno dejavnost našega podjetja vse od daljnega leta 1947,  mora biti po eni strani prilagojena sodobnim trendom in modernemu načinu življenja, vendar pa pri izdelavi pohištva ne smemo zanemariti niti številnih znanj in tehnik, ki so jih poznali že naši predniki in ki so še vedno zelo aktualna, podobno pa velja tudi za tradicionalne, praktično večne materiale, pri čemer imamo v mislih predvsem les. 

Prav omenjena pristopa – upoštevanje tradicije in njeno nadgradnjo z modernimi dizajni – imamo v našem podjetju vseskozi v mislih pri izdelavi pohištva, ki je namenjeno predvsem spalnicam in mladinskim sobam. Izdelava pohištva poteka premišljeno in natančno, vanjo pa je vloženega ogromno znanja in izkušenj.  Rezultat našega truda so elementi najvišjega kakovostnega razreda, znani po svoji trpežnosti oziroma nadpovprečno dolgi življenjski dobi, ki navdušujejo naše stranke. Pri izdelavi pohištva se osredotočamo predvsem na svetle barve, ki v prostor vnašajo svežino in zračnost, odločite pa se lahko tudi za lakiranje elementov, kar ne poskrbi le za dodatno zaščito in enostavnejše čiščenje, ampak tudi za eleganten sijaj, zaradi katerega bo pohištvo res nekaj posebnega.

Ena od možnosti, ki jih ponujamo svojim strankam, je tudi izdelava pohištva po meri. Pohištvo po meri je izdelano z upoštevanjem vseh vaših specifičnih zahtev, zato bo končni rezultat resnično vaše »sanjsko pohištvo«. Na voljo smo vam za vse dodatne informacije glede izdelave pohištva po meri, omogočamo pa vam tudi kombiniranje posameznih že izdelanih elementov.

Želim ponudbo