Kakovostna izdelava lakiranih elementov po ugodni ceni

Izdelava lakiranih elementov za sodobno pohištvo najpogosteje vključuje mediapanske (MDF)  ter iverne plošče, ki so lakirane v mat, polmat ali visoki sijaj. Mat lakiranje ustvari umirjen, ne svetleč videz in žameten učinek, polmat ali svileni mat kot ga mi imenujemo je površina ki je svilnatega leska, katerega čiščenje je enostavno in hitro glede na navaden oplemeniteni iveral. Če pa se želite hitro znebiti prstnih odtisov s površin, potem je izdelava lakiranih elementov v visoki sijaj izvedbi prava izbira za vas.

Veliko pohištva pri nas je v visokem sijaju, pogosto v beli barvi ter beš, seveda pa so na voljo tudi številni drugi odtenki. Med materiali, ki so na voljo za takšno obdelavo, je najkakovostnejši in najdražji mediapan, vendar pa v naši ponudbi prevladuje lakiranje v visoki sijaj na ivernih ploščah. Takšna površina je preprosta za čiščenje, kar pomeni, da jo zgolj pobrišemo z vlažno krpo in blagim čistilom.

Odločitev, ali bo izdelava lakiranih elementov vključevala mat lakiranje ali lakiranje elementov v visoki sijaj, je povsem stvar okusa posameznika. Izberite tisto, ki vam bo najbolj ustrezala, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi. 

Želim ponudbo