Barve spalnice – zrcalo našega značaja

Barve spalniceBarve spalnice imajo svojo moč, zato je pomembno, da izberemo takšne, ki pozitivno vplivajo na naše telesno, čustveno in duševno zdravje. Priporočamo vam, da izberete umirjene barve spalnice v pastelnih odtenkih, ki vas bodo pomirjale, hkrati pa bodo izražale vaš značaj. Za zelo primerne barve spalnice so se izkazale zelena, ki pomirja, modra, ki odganja nočne more, ali bledo vijolična, ki prežene stres.

Barve spalnice pa so še posebno pomembne, kadar gre za otroške spalnice. Živahne barve spalnice  se lepo ujemajo z otroško razposajenostjo, zato se bodo otroci v teh barvah izvrstno počutili in bodo z veseljem preživljali svoje otroške dni in noči v svoji sobi. Živahne barve pa naj ne krasijo samo stene v spalnici, ampak tudi otroško pohištvo. Izberite otroške postelje, omare, komode za spalnico in pisalne mize v različnih pisanih odtenkih, od klasične roza ali modre do zelene, rumene ali oranžne.

Komode za spalnico služijo kot dodaten prostor za shranjevanje

Pravo pohištvo spalnice na dolgi rok zagotavlja zadovoljstvo, saj ustvari udoben, stilski in praktičen prostor, hkrati pa izboljša kakovost spanja. Tako naj opremljanje spalnice, ne glede na to, ali je to klasična ali moderna spalnica, zajema predvsem udobno posteljo in prostorno garderobno omaro ter nočno omarico. Če prostor omogoča postavitev dodatne komode za spalnico, pa svojo oazo počitka opremite tudi s tem.

Komode za spalnico so od nekdaj znane kot praktičen kos pohištva, s katerimi lahko optimalno izkoristimo bivalni prostor, ga stilsko izpopolnimo in pridobimo prostor za shranjevanje, da imajo vsi predmeti v domu svoje mesto. Komode za spalnico služijo kot dodaten prostor za shranjevanje oblačil, sezonskih dodatkov in ostalih drobnarij.

Ogledalo v spalnici predstavlja veliko več kot le funkcionalen dodatek

Komode za spalnicoOgledalo v spalnici ni samo funkcionalen dodatek za pravo izbiro obleke. Ogledalo v spalnici odbija svetlobo, s tem pa prostor odpre in ga poveča. Po feng shuiju lahko ogledalo v spalnici krati dober spanec. Ogledalo lahko namreč odbija energijo, zaradi česar ste potem vso noč nemirni ali celo budni in zaskrbljeni. Ker so številni vajeni v spalnici imeti veliko ogledalo, v katerem se lahko v celoti ogledajo, preden odidejo od doma, vam priporočamo, da ga preprosto namestite na notranjo stran vrat omare v spalnici. Tako bo skrito, kadar ga ne boste potrebovali.

Z izbiro priljubljene barve spalnice ter izbranega pohištva in ostalih dodatkov, kot je na primer ogledalo v spalnici, boste ustvarili prostor, kamor se boste zvečer brezskrbno zatekli k počitku. 

Vabljeni k ogledu naše spletne strani.

Želim ponudbo